english version
kapcsolat

Webshop

Egy jó öltöny nem csupán öltöztet a személyiség része.

A Galamb Szabóságban ezért egyedi, minden részletében kézzel varrott méretes luxusöltönyöket készítünk, melyekben minden úriember elegánsnak érzi magát.

A Galamb Szabóság munkáját a tradicionális úri szabóságok szakmai perfekcionizmusa jellemzi. Első osztályú anyagokból, évszázados hagyományok alapján dolgozunk, így garantáljuk - Budapesten exkluzív módon - az igazán egyedülálló megjelenést a valódi minőséget igénylő úraknak.

Stílus

Hagyománytisztelet és modernitás.

Ezek divatfilozófiánk alapkövei. Elkötelezett hívei vagyunk a kifinomult, klasszikus eleganciának, öltönyeinket mégis a jövő úriemberei számára készítjük - teret adva a modern, szokatlan, akár formabontó megoldásoknak. Várjuk Önt exkluzív belvárosi szalonunkban, hogy segítsünk a tökéletes anyag és színárnyalat megválasztásában, melyek nem csak öltöztetik, hanem kifejezik stílusát is.

Precizítás

Minden öltönyünk remekmű a szabásminta megrajzolásától, a legapróbb öltéseken és illesztéseken át a precíziós vasalásig minden kézzel készül, így a végeredmény egy tökéletesen Önre szabott úri öltöny.

A legfinomabb Scabal, Loro Piana, Solbiati gyapjúnak, a Nagy-Britanniából és Olaszországból hozott, minőségi bélésanyagoknak, a prémium-kategóriás eleféntcsont- és kagylóhéj gomboknak, valamint nápolyi mesterszabónk 50 éves tapasztalatának köszönhetően, olyan öltönyök kerülnek ki szalonunkból, melyeket élethosszig örömmel viselhet.

Tradíció

100 év

A klasszikus olasz úri szabászat hagyományait követjük, de pontosan ismerjük és alkalmazzuk a XXI. századi, stílusirányzatokat is. Minden egyedi kézzel készített öltönyünk egyben az olasz szabóműhelyek kultúráját a formatervezés és a kézi gyártás tökéletességét – azaz mintegy 100 év történelmet is magában hordozza.

4 millió öltés

Az öltönye elkészítésének első lépése egy átfogó, személyes konzultáció mesterszabónkkal. Az Ön igényei és elképzelései pontos ismeretében közösen megálmodjuk öltönye koncepcióját, szövetét és színét.

Mintegy 1,5 hónap elmélyült, aprólékos munkájával közel 4 millió tűpontos kéziöltés és további munkafázisok elvégzése után a mestermű készen áll.

Időpontegyeztetés szükséges.

1054 Budapest, Zoltán utca 12. +36 30 742 52 62 csaba.baranyi@galamb.co.hu